Αποστολή Παραγγελίας

Με ποια εταιρία γίνεται η αποστολή της παραγγελίας μου;

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με την SPEEDEX.
Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής γίνεται αυτόματα από το σύστημα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας.

Πληρωμή

Ποιοι τρόποι πληρωμής υπάρχουν;

Υπάρχουν τρεις τρόποι πληρωμής:

1. Μέσω αντικαταβολής

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

3.Παραλαβή και Πληρωμή στο κατάστημα

Τι έξοδα αποστολής θα έχω στην παραγγελία μου;

Τα έξοδα αποστολής εντός πόλης και περιφέρειας Ν.Καβάλας, διαμορφώνεται στο ποσό των 3,50€ έως 2kg, και για κάθε επιπλέον κιλο 0,90€.

Τα έξοδα προς όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και στους νησιωτικούς προορισμούς, διαμορφώνεται στο ποσό των 4€ έως 2kg, και για κάθε επιπλέον κιλο 1,10€.

Για διπροσιτους προορισμούς έως 2k ειναι 5€, Και για κάθε επιπλέον κιλο 1,10€.

H χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή διαμορφώνεται στο ποσό των 2€

Για αγορές άνω των 39 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παραγγελία σας παραδίδετε άμεσα, στη διεύθυνση που μας υποδείξατε, χωρίς καμία επιβάρυνση, πληρώνοντας μόνο την αξία των προϊόντων σας και την αντικαταβολή αν την επιλέξατε.

Για την Κύπρο και το εξωτερικό πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση

Επιστροφές

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία,κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να διακόψετε αυτόματα την παραγγελία σας.
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα προσπαθήσει να σας εξυπηρετήσει.

Μπορώ να κάνω αλλαγή ενός προϊόντος;

Ο πελάτης (καταναλωτής) μπορεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους που έγινε από το κατάστημα μας, δηλ. παρέλαβε λάθος προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή). Στην περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του καταστήματος μας, ο αγοραστής θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν εντός επτά ημερολογιακών (7) ημερών από την ημέρα που το παρέλαβε, χωρίς κανένα απολύτως κόστος μεταφοράς.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.